Naročila in svetovanje
051 484 757

STOMADOS d.o.o.
Cesta Ceneta Štuparja 2a
1231 Ljubljana-Črnuče

Tel. 01 561 5500
Mob. 051 484 757
Fax. 01 561 5505
e-mail: stomados@gmail.com

Delovni čas:
ponedeljek - petek
08:00-19.00
SI | EN | DE

Beljenje zob

S posebnimi, neškodljivimi preparati za beljenje Vam v naši ordinaciji strokovno in varno posvetlimo zobe.

POSEBNA PONUDBA V MARCU! Beljenje vitalnih zob pod strokovnim nadzorom z belilno tehniko Opalescence boost. Cena tretmaja namesto predhodnih 400 EUR sedaj 300 EUR!

Izvajamo 3 tehnike beljenja:

 

  • Beljenje doma (night guard bleaching)- Uporabljamo Opalescence tehniko firme Ultradent iz USA. Po izdelavi posebnega plastične opornice, ki se natančno prilega vašim zobem, si vstavite zvečer pred spanjem v opornico belilno pasto, ki preko noči sprošča kisik, le ta pa med procesom oksidacije spreminja barvo vaših zob. Postopek traja navadno 7 dni.

 

  • Beljenje v ordinaciji avitalnih zob (power bleaching)- Uspešno se da posvetliti zdravljene, avitalne (mrtve) zobe, ki so z leti potemneli. V tak zob se vstavi belilni vložek za 5-7 dni in se kontrolira barvo. Ko je postopek končan, se zob zapre z belo zalivko. Velikokrat se na ta način odloži protetično zdravljenje (brušenje takega zoba).

 

  • Beljenje v ordinaciji vitalnih zob - pod strokovnim nadzorom vam že v 1 uri posvetlimo zobe za 5-9 nians, z tehniko Opalescence boost. Po namestitvi posebne zaščite okoli dlesni zob, vam namežemo zobe z belilnim gelom, ki že po 20-ih minutah pobeli zobe, gel nato speremo in pregledamo rezultat beljenja.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?