Naročila in svetovanje
051 484 757

STOMADOS d.o.o.
Cesta Ceneta Štuparja 2a
1231 Ljubljana-Črnuče

Tel. 01 561 5500
Mob. 051 484 757
Fax. 01 561 5505
e-mail: stomados@gmail.com

Delovni čas:
ponedeljek - petek
08:00-19.00
SI | EN | DE

Zobna ordinacija Rant se ponaša z dolgoletno tradicijo, katero je začel prof. dr Jože Rant, pionir slovenskega zobozdravstva, ustanovitelj stomatološke klinike v Ljubljani ter nekdanji dekan Ljubljanske medicinske fakultete. Njegovo bogato znanje in izkušnje je v praksi nasledila dr. Marija Rant, ki je leta 1993 odprla svojo zasebno ordinacijo v Črnučah. Kasneje pa se ji je pridružila še hči dr. Tina Rant. V želji, da bi pacientom nudili najbolj sodobne zobozdravstvene storitve, se redno udeležujemo strokovnih izobraževanj in tečajev doma in v tujini, uvajamo novosti, izpopolnjujemo opremo in sodelujemo z vrhunskimi specialisti.

dr. dent. med. TINA RANT

dr. dent. med. MARIJA RANT

prof. dr. JOŽE RANT

 

Načela zaupanja:

  • Empatija: najpomembnejše načelo, ki se ga držimo v naši ordinaciji in nam ga je dal prof. dr. Rant. Sposobnost vživeti se v vlogo pacienta naredi zobozdravnika dobrega.
  • Strokovna podkovanost: V naši ordinaciji se stalno izobražujemo, spremljamo novosti, se udeležujemo seminarjev ter kongresov doma in v tujini.
  • Individualen pristop: začetni pregled, pogovor ter predstavitev kaj se bo delalo in zakaj, izdelava terminskega plana itn... Vsakega pacienta naučimo pravilne ustne higiene, ga motiviramo za čim boljšo skrb zdravja ustne votline.
  • Čut za estetiko: Vsak človek izžareva lepoto skozi nasmeh. Predpogoj za lep nasmeh pa so lepi svetleči se zobje, pravilnih oblik ter postavljeni v pravo linijo. Ker je narava največji umetnik jo želimo čimbolj posnemati. V želji, da bi naši pacienti izžarevali lepoto skozi nasmeh, omogočamo storitve, ki izboljšajo lepoto nasmeha.
  • Čas in dosegljivost: zavedamo se, da je čas zelo dragocen. Zato se trudimo, da naši pacienti ne čakajo v čakalnici in da so storitve opravljene v predvidenem času. V naši ordinaciji se prilagajamo pacientu in na željo pacienta delamo tudi ob sobotah. Ves čas smo dosegljivi na mobilni telefon. V primeru nujnih stanj nudimo našim pacientom takojšno pomoč
  • Oprema: sodobni tehnični pripomočki, sodobna oprema ter izbira najkvalitetnejših materialov.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?